Superbetin Yeni Giriş Superbetin Türkiye Güncel Adresi!

Sadece yeni giriş bilgilerini değil aynı zamanda sitedeki en güncel hareketleri de buradan takip edebilirsiniz. Üyeler hesaplarını istedikleri şekilde eski adreste olduğu gibi kullanmaya devam eder. Kullanıcı adı ve şifresi ile online bahis sitesine erişim sağlandığında sitede herhangi bir değişim olmadığı yalnız giriş adresinin değiştirildiğini görmek söz konusudur. Mobile sürümü için de giriş işlemlerinin kolay olduğunu söylemek gerekiyor. Bunun için yapmanız gereken ise geçerli uzantısını öğrenmek olmalıdır.

Read More

Kuzu Grup İle Birlikte, 15 Temmuz Anma Gününün Ana Sponsorluğunu Borsa İstanbul, Halkbank, Koza, Kuzey Marmara Otoyolu, Mng Holding, Thy, Vakıfbank Ve Ziraat Bankası Üstlendi

Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesini 2014 yılında bitirdi. 2017 yılından bu yana büromuzda çalışan Faruk Suluk Marka, Tasarım, Patent ve Telif Hukuku alanlarında yerli ve yabancı müvekkillere avukatlık ve danışmanlık hizmetleri vermektedir. Haksız Rekabet Hukuku, İnternet Hukuku ve Tüketici Hukuku alanlarında da faaliyet göstermektedir. Dr. Suluk, 2002 yılından bugüne kadar İstanbul Teknik Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi, İstanbul Bilgi Üniversitesi ve İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesinde fikri mülkiyet hukuku dersleri vermiştir.

Read More

Başkan Başdeğirmen: Bugüne Kadar Olduğu Gibi Bundan Sonra Da Yanınızdayız

Kullanıcı adınızı ya da e-mail adresinizi girerek ilerleme sağlayabilirsiniz. Bu şekilde sürekli olan bilgilerinizi girmek zorunda kalmayacaksınız. Şifreniz adına yardım almak için de ‘şifrenizi mi unuttunuz’ seçeneğine tıklamanız gereklidir. Gizlilik unsurlarına bağlı olarak bu konuda ki çalışmaların maillerden yürütülmesine özen gösterildiğini de söylemeliyiz.

Read More